Om os

Læs om Wiinblads Byg

Wiinblads Byg drives af far og søn, og til sammen har vi mere end 30 års erfaring indenfor tømrer- og snedkerbranchen. Vi udfører alle former for tømrerarbejde både indendørs og udendørs, og du kan forvente altid at møde os til den aftalte tid og med et smil på læben. 

Vores services dækker overordnet:

  • Taglægning 
  • Opsætning af hegn 
  • Montering af køkkener
  • Udskiftning af døre og vinduer 
  • Afslibning af bordplader og trægulve
  • Opsætning af nye vægge med gipsplader 
  • Bygning af terrasser, udestuer og garager i træ 

Jordnær og pligtopfyldende 
Når du åbner dit hjem, er det vigtigste for os, at vi kan hjælpe dig med at få udført dit byggeprojekt præcis, som du ønsker dig. Derfor giver vi os god tid til at sætte os ind i dine ønsker og udføre opgaven med en pligtopfyldende og jordnær tilgang.

Ring til os
Du er altid velkommen til at ringe og få en kvalificeret snak om dit næste tømrerprojekt. Vi kører ud i hele Nordsjælland inklusiv Københavnsområdet og Roskildeområdet og giver gerne et uforpligtende tilbud.

Lokationer

Nakskovvej 37
2500 København

Kontakt

email: info@wiinbladsbyg.dk
tlf: +45 22 44 34 54

Har du spørgsmål, eller er du klar til at tage det næste skridt? Kontakt os for en uforpligtende snak om dit projekt. Vi er her for at hjælpe og guide dig fra idé til virkelighed.

Få et Tilbud

Totalentreprise

Hos os er din tilfredshed vores højeste prioritet. Uanset om du overvejer et nyt projekt eller har spørgsmål om vores tjenester, er vores team altid klar til at assistere. Kontakt os for personlig vejledning og støtte - vi er her for at sikre, at dine byggedrømme bliver til virkelighed.

Vigtige links

Privatlivspolitik

Firmaet

Om os

Kontakt

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev, vi sender inspiration, gode tilbud og andre nyheder